Forumregels

Startpagina Forums Gebruik van het forum Forumregels

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #75
  Arno GrevinkArno Grevink
  Sleutelbeheerder

  Het plaatsen van berichten op dit forum houdt automatisch in dat u het eens bent met de hierna volgende richtlijnen van dit forum.

  Omgangsregels

  • Op dit forum gelden de normale omgangsregels.
  Wees correct tegenover andere leden en moderators .

  • Opmerkingen en reacties van aanvallende, vijandige, vervelend belerende of uitlokkende aard worden niet getolereerd op Mijnhorecaplein.

  • Leden die herhaaldelijk de goede sfeer op dit forum aantasten, worden verwijderd uit de database en zijn dus niet langer welkom op Mijnhorecaplein.

  Plaatsen van berichten en overige zaken

  • Schrijf in goed, duidelijk Nederlands. Gebruik punten, komma’s ed, en probeer de spelling correct te doen. Gebruik hoofdletters alleen aan het begin van een zin en voor afkortingen, nooit om een hele zin, topictitel of bericht in weer te geven: dit wordt gelezen als schreeuwen en is zeer onbeleefd. Maar gebruik a.u.b. wél hoofdletters aan het begin van een zin, anders wordt de tekst onleesbaar.

  • Gebruik de opmaakcodes om dingen te benadrukken, met vet of cursief of onderstreept. Overdrijf het niet, maak weinig gebruik van grote of zeer grote letterweergave. Gebruik kleuren alleen functioneel, niet als versiering. Maak niet overdadig veel gebruik van smilies. Links mogen geplaatst worden als ze iets toe te voegen hebben aan de vraag. Pure reclame zal worden verwijderd.

  • Het dubbelposten van één onderwerp in meerdere rubrieken is niet toegestaan. Indien dat voorkomt zullen de vragen uit de minst relevante rubrieken verwijderd worden, zodat er slechts één vraag over blijft.

  • Discussies kunnen worden gesloten, indien de moderatoren vaststellen dat een discussie geheel niet meer over het oorspronkelijke onderwerp (off-topic).

  • Dit forum kent vaste beantwoorders en specialisten. Deze krijgen een vermelding daarover bij de forumnaam. De forumleiding bepaalt geheel zelfstandig, wie welke vermelding krijgt.

  • Voor dit forum zijn moderators en site-admins toegewezen. De forumleiding bepaalt geheel zelfstandig, wie moderator wordt en voor welke rubriek(en). Discussie daarover is niet mogelijk.

  • Dit forum richt zich met name op de mensen in de horeca die advies nodig hebben. Het is niet bedoeld voor advies op welk gebied dan ook aan installateurs, bedrijven, winkels of instanties enzovoort. Ook is het forum niet bedoeld voor oproepen voor enquetes en andere (studie-)onderzoeken, en ook niet om studenten te helpen bij de studietaken. Indien uit vraagstelling blijkt dat de vraag buiten het voornoemde doel valt, hebben de moderators het recht het onderwerp te beëindigen, geheel naar inzicht van de moderator.

  • Mocht een bezoeker of moderator van het forum zich zodanig gedragen, dat u zich eraan stoort, wend u dan nooit via het forum zelf tot deze persoon. Gebruik in dat geval een Privé Bericht om met deze persoon contact op te nemen, of met een moderator of de site-administrator indien discussie met de persoon zelf u niet zinvol lijkt.

  • De door het Forum beantwoorde vragen zijn een indicatie hoe het probleem opgelost kan worden, ze vervangen nooit het oordeel van de deskundige ter plaatse. Het volgen van het advies is dan ook voor eigen kosten en risico, de beantwoorders noch de webmaster kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van het advies.

  • Daarom zullen de beantwoorders over het algemeen geen prijsopgaven doen. Eventuele offertes van derden zullen direct verwijderd worden. Een enkele keer zal een richtprijs gegeven worden, maar meer dan dat ook niet!

  • Het forum is bedoeld voor de horeca. Vragen over werk dat uitgevoerd is/wordt door derden zullen naar eigen inzicht van de beantwoorders worden beantwoord. We roepen de beantwoorders op om met terughoudendheid te reageren op dergelijke vragen en het doe het zelf aspect niet uit het oog te verliezen.

  • De beantwoorders geven geen positief of negatief verkoopadvies. Bij te nadrukkelijk merkgerichte adviezen of suggesties of vragen daarover kunnen de merk- of bedrijfsnamen verwijderd worden.

  • Via dit forum en door de forumleden worden geen materialen, onderdelen of (complete) apparaten verhandeld. De vaste beantwoorders zijn weliswaar vaak vakmensen in een bepaalde richting, maar zullen nooit ingaan op vragen om dergelijke materialen te leveren (of aan te prijzen). De vaste beantwoorders zijn niet beschikbaar voor het (betaald of onbetaald) bij andere forumleden uitvoeren van werk. Eventuele vragen daarover zullen verwijderd of gesloten worden.

  • Er worden via dit forum geen adressen verstrekt van bedrijven of personen ten behoeve van de horeca.
  Eventuele vragen naar zulke adressen kunnen verwijderd worden.

  • Er worden via dit forum geen schema’s, (service-) documentaties of normbladen verstrekt, of links naar sites waar die te downloaden zijn, tenzij de betreffende informatie openlijk en legaal op het internet beschikbaar is voor download.
  Links naar illegale downloadsites zullen direct verwijderd worden, hetzelfde geldt voor vragen/aanbiedingen voor dergelijke documentatie.

  • Directe positieve of negatieve reclame voor een bepaald merk, bedrijf of artikel of een verwijzing naar een Internet-site ervan wordt niet geaccepteerd. De site-administrator en de moderator(s) hebben het recht berichten, waarin dergelijke uitingen voorkomen, naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen.
  Ook vragen of antwoorden, die naar inzicht van de forumleiding geplaatst worden met de bedoeling dergelijke reclame uit te lokken of een mening over een bedrijf te verkrijgen, zullen verwijderd worden!

  • Forumnamen, die bedoeld (kunnen) zijn als reclame voor een merk, bedrijf of site, kunnen zonder voorafgaande waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden. Hetzelfde geldt voor zgn avatars, de afbeeldingen bij forumnamen. Reclame-uitingen en links via het onderschrift zijn eveneens niet toegestaan.

  Aan forumleden, die toch vragen stellen met het doel reclame te maken, een mening te krijgen over een bedrijf, een prijsopgave te verkrijgen, een artikel te (ver)kopen enzovoort, zal het recht privéberichten te versturen ontnomen worden.
  Hetzelfde geldt voor het stellen van forumvragen via privéberichten.

  • Indien de forumleiding vindt dat forumleden zich niet gedragen volgens de hier genoemde regels, heeft ze het recht, zonder opgaaf van redenen, forumleden te weren of te bannen.

  • Onderschriften die een mening of uiting bevatten over politiek, geloof, of andere maatschappelijke opvattingen zullen door de forumleiding verwijderd worden.

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Object zoeken
Zoeken in aanbod
Onroerend goed - Koop
Onroerend goed - Huur
Exploitatie - Koop

Inloggen forum