Welkom op het forum

Startpagina Forums Gebruik van het forum Welkom op het forum

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #74
  Arno GrevinkArno Grevink
  Sleutelbeheerder

  Dit forum is voor maar vooral ook door de mensen uit de horeca! Het is ongelovelijk hoe fanatiek een aantal experts de vragen op het forum steeds weer beantwoorden. Daarvoor een dikke pluim!

  Om het forum overzichtelijk te houden en elkaar zo goed mogelijk te kunnen helpen een aantal aandachtspunten:

  • Kijk via de zoekfunctie of u uw antwoord op uw vraag kunt vinden op het forum.

  • Wanneer het gezochte antwoord er niet tussen staat, plaats uw vraag dan in de categorie die het beste bij uw vraag past. Een probleem over een wasmachine hoort bijvoorbeeld niet thuis in de rubriek “Verwarming”

  • Maak voor een probleem aan of vraag over uw apparatuur of situatie altijd een nieuw onderwerp. Zet geen vraag over bijvoorbeeld een Bosch wasmachine achter een andere Bosch wasmachine, ook al lijkt de klacht/storing identiek. Alleen wanneer een antwoord betrekking heeft op een reeds eerder gegeven antwoord, is het de bedoeling dit antwoord bij het oorspronkelijke bericht te plaatsen.

  • Geef in het onderwerp duidelijk aan waar het over gaat. Wanneer u bv. alleen “help me” als onderwerp heeft staan zult u minder snel een antwoord krijgen. De beheerder van het forum kan berichten verplaatsen of een onderwerp aanpassen. Geef uw vraag een duidelijke titel, dus niet toevoegen HELP!!! of en zet de titel in normale kleine letters met begin-hoofdletters.

  • Omschrijf uw vraag of probleem zo compleet mogelijk, produkt, typenummer (zie daarvoor ook de aanwijzingen bij de rubrieken), wat u constateerde en wat u reeds gedaan heeft!

  • Alleen vragen, die gesteld worden via het forum, worden beantwoord.
  Val de beantwoorders niet lastig via Privé Berichten, die zijn daar niet voor bedoeld!

  • Vergeet niet de beantwoorders van uw vraag te bedanken, en geef ze ook even een berichtje indien het antwoord tot een goed resultaat geleid heeft. Zonder hen zou dit forum totaal geen zin hebben.

  Indien 14 dagen na het laatste bericht het onderwerp inmiddels (automatisch) gesloten is en je wilt nog iets toevoegen aan je eigen topic, plaats dan even een nieuw onderwerp, met vermelding van het oude. De moderators voegen het dan toe aan het oude en heropenen het.

  De door het Forum beantwoorde vragen zijn een indicatie hoe het probleem opgelost kan worden, ze vervangen nooit het oordeel van de deskundige ter plaatse. Het volgen van het advies is dan ook voor eigen kosten en risico, de beantwoorders noch de webmaster kunnen verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van het advies.

  Sommige merken en producten komt u vaker tegen op dit Forum dan andere, dit zegt echter niets over de kwaliteit hiervan, het geeft eerder een indicatie van de hoeveelheid verkochte artikelen.

  De beantwoorders geven geen positief of negatief verkoopadvies.

  Kostprijzen voor een verbouwing of reparatie zijn zelden via een forum te geven. Daarom zullen de beantwoorders over het algemeen geen prijsopgaven doen. Eventuele offertes van derden zullen direct verwijderd worden. Een enkele keer zal een richtprijs genoemd worden, maar meer dan dat ook niet!

  Vragen en verwijzingen naar (lokale) reparateurs en uitvoerders worden niet gegeven of beantwoord. Gegeven verwijzingen zullen verwijderd worden.

  Directe positieve of negatieve reclame voor een bepaald merk, bedrijf of artikel of een verwijzing naar een Internet-site ervan wordt niet geaccepteerd. De site-administrator en de moderator(s) hebben het recht berichten, waarin dergelijke uitingen voorkomen, naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen.
  Ook vragen of antwoorden, die naar inzicht van de forumleiding geplaatst worden met de bedoeling dergelijke reclame uit te lokken, zullen verwijderd worden!
  Forumnamen, die duidelijk bedoeld zijn als reclame voor een merk, bedrijf of site, kunnen zonder voorafgaande waarschuwing gewijzigd of verwijderd worden.

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Object zoeken
Zoeken in aanbod
Onroerend goed - Koop
Onroerend goed - Huur
Exploitatie - Koop

Inloggen forum