ZEER RENDABEL CAFETARIA

Startpagina Forums Gebruik van het forum ZEER RENDABEL CAFETARIA

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • #3368
  Kasra SahafKasra Sahaf
  Bijdrager

  UW HORECAMAKELAAR BIEDT TER OVERNAME CAFETARIA IN WOERDEN

  Een uniek concept! Hollandse snacks in combinatie met Griekse giros. Dat is het grote succes van Kreta de Griek in Zegveld. De huidige eigenaar heeft het concept 11-jaar geleden bedacht en nu zoekt hij een enthousiaste ondernemer die zijn ‘liefde’ wil voortzetten.

  Zegveld is een dorp dat in de gemeente Woerden ligt. Kreta de Griek is de enige gelegenheid waar de dorpelingen snacks en giros kunnen eten. Het is dan ook een begrip in het dorp. In Zegveld bezoekt jong en oud deze zaak. De Griek in Zegveld ligt op een toeristische fietsroute. De toeristen vormen naast de dorpelingen een grote groep klanten.

  GEGEVENS:

  VRAAGPRIJS: De prijs van deze zaak is bespreekbaar. De eigenaar is zeer flexibel. De huidige ondernemer is tevens bereid om klein deel voor de juiste ondernemer te financieren. Binnen een jaar is de investering zeker al terug verdiend.

  OMZET: zeer rendabel bedrijf. Ondernemer verdient netto per jaar ruim € 75.000,-. Het bedrijf maakt ruim twee ton omzet. De omzet kan flink verhoogd worden door structureler te bezorgen. Op dit moment wordt er af en toe bezorgd.

  HUUR: € 1300,- (btw vrij).

  ZITPLAATSEN: 16 plaatsen

  TERRAS: 25 plaatsen

  BAR: vier barkrukken

  APPARATUUR: in goede staat.

  SOFTIJSMACHINE: aanwezig.

  OPENINGSTIJDEN: 12.00- 23.00 uur

  PERSONEEL: Er hoeft geen personeel overgenomen te worden.

  WONING: Er is geen woning aanwezig.

  VERPLICHTINGEN: Er zijn geen brouwerij, leveranciers en gokautomaten verplichtingen.

  DISCLAIMER

  Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

  SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

  Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening
  Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

1 berichten aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.

Object zoeken
Zoeken in aanbod
Onroerend goed - Koop
Onroerend goed - Huur
Exploitatie - Koop

Inloggen forum