Informatie makelaars

Toegankelijkheid
Ongeacht of u nu één of enkele horecaobjecten in uw portefeuille heeft, of dat u gespecialiseerd bent als horecamakelaar, elke makelaar kan toegang krijgen tot het gebruik van de mogelijkheid tot het plaatsen van objecten op deze horeca aanbod site. Om vervuiling van de site tegen te gaan wordt aanbod door particulieren op de site niet toegelaten.

Kosten
Er zijn geen kosten verbonden aan het plaatsen en adverteren van objecten.

Doelstelling Mijn Horecaplein
De doelstelling van deze site is alle professionele aanbieders van horeca bedrijven (exploitatie) en/of horeca onroerend goed bij elkaar te brengen op één site.  Verder is het streven naar een schone, rustige en overzichtelijke site zonder storende, uitbundige en afleidende advertenties. Met het Forum (vraag en antwoord) is het de bedoeling de site een fris, modern en levendige inhoud te geven. Ook u als makelaar kunt reageren op vragen welke gesteld worden via dit forum.

Horecamakelaars en link naar eigen site
Indien u als makelaar een rechtstreekse link naar uw eigen site wilt hebben, dient u gespecialiseerd te zijn als horecamakelaar en uw portefeuille vrijwel uitsluitend te bestaan uit horeca en recreatie gerelateerde bedrijven en onroerend goed. Aanvullend kunt uw uw objecten nog eens geheel gratis extra plaatsen onder het aanbod van Mijn Horecaplein.

Makelaars algemeen
Als niet gespecialiseerd horecamakelaar hebt u wellicht één of enkele horecabedrijven/panden in uw portefeuille. U kunt deze gratis plaatsen op het aanbod van MHP. Bij de plaatsing van het object kunt u tevens uw eigen logo plaatsen en bedrijfsgegevens vermelden.

Aanmelden
Indien u uw kantoor wilt aanmelden, dan kunt u hiervoor het aanmeldformulier invullen. Na verificatie zullen wij u dan een account toekennen met gebruikersnaam en wachtwoord. Aansluitend nemen wij telefonisch contact met u op om met u kennis te maken en u even wegwijs te maken bij het plaatsen en wijzigen van objecten.

Tot slot
Mijn Horecaplein hoopt u als makelaar te kunnen verwelkomen en dat deze site voor u een positieve aanvulling mag zijn.

Object zoeken
Zoeken in aanbod
Onroerend goed - Koop
Onroerend goed - Huur
Exploitatie - Koop

Inloggen forum