Café met woning op A1 locatie in de Koog op Texel

Dorpsstraat 41
De Koog
Provincie Noord-holland


Huur: € 2.140,- vrij van btw
Exploitatie: € 125.000,-


« Ga terug naar overzicht

Te koop aangeboden door HVAB Horecamakelaardij:  Café/-bar met groot terras en bedrijfswoning op een A1 locatie in de Koog op eiland Texel.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:    
Café/-Bar met bedrijfswoning.

Soort/locatie:
Exploitatie met bijbehorende huurrechten en woning op A1 centrum locatie in het horecaconcentratiegebied van De Koog op waddeneiland Texel.

Omschrijving object:
Alt Amsterdam Texel

Dit unieke, kleine en sfeervolle café ligt midden in het bruisende centrum van badplaats ‘De Koog’ op Texel. Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en trekt jaarlijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Dit stijgt nog ieder jaar. De Koog is al jaren bekend als de uitgaansplek van Texel. De vele restaurants, cafés, hotels, kledingwinkels en souvenirshops zorgen voor een gezellig en compleet aanbod voor de toerist. Ook met het strand bijna voor de deur, verwelkomt De Koog iedere dag nog eens een extra toestroom van toeristen.

De gerealiseerde omzet is zeer goed, maar reikt nog niet aan het plafond. Door de stijgende lijn van de omzet is er voldoende toekomstperspectief voor een koppel of hardwerkende individu die graag zonder al te veel personeelskosten een horecazaak op A1-locatie wil exploiteren.

Het café heeft binnen 30 zitplaatsen en kan bij volledige drukte nog extra +/- 30 staande gasten verwelkomen.

Een gezellig terras met veel zonuren welk plaats biedt aan zo’n 20 gasten. Dit is een zeer interessante extra omzetpakker voor in de middag, welke nu nog niet volledig benut wordt.

Sfeervol café met variërend publiek, van toerist tot lokale bewoner. Het gehele zomerseizoen is er alle dagen gezelligheid en tot in de late uurtjes feest. Beperkte openingstijden en goede verdiensten.

Begin 2020 heeft dit café een volledige opknapbeurt gekregen waarbij ook vrijwel de gehele inventaris vernieuwd is. Dit is alles is dus in nieuwstaat. Het café is zeer goed geïsoleerd en heeft geen aanschrijvingen of overlast.

Al met al een geweldige kans in dit volledig instapklare café voor starters of ervaren kasteleins.

Indeling van het bedrijf:
Entree, verkoopruimte/ café toiletten en een klein keukentje met magazijn.

Bedrijfswoning:
Ja, boven café. Douche/ toilet, bijkeuken, keuken, woonkamer, twee slaapkamers, dakterras. Café is zeer goed geïsoleerd, dus nagenoeg geen last van de muziek of publiek.

Servicekosten:
€ 500, – voorschot: gas, licht en water.

Personeel:
Niet van toepassing.

Terras:
Circa 18 m2

Openingstijden:
Mogelijkheden tot 7 dagen per week.

Parkeerruimte:
Ruim voldoende achter de onderneming.

Bijzonderheden/- verplichtingen:
Jupiler/ Hertog-Jan Pilsner (Thans in collectieve korting met meerdere bedrijven opgenomen). Vanaf 1 januari 2021 geen gok en brouwerij verplichtingen meer

Neem voor meer informatie direct contact op met ons kantoor op 072-509 0770 of via ons contactformulier.

Objectkenmerk VMH5-2516
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Ontroerend Goed
Huur - Ontroerend Goed € 2.140,- vrij van btw
Vraagprijs - Exploitatie € 125.000,-
Aangeboden sinds 19 oktober 2020
   
Indeling van het bedrijf
Indeling
Bouwjaar opstal
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Aanbieder

Makelaar
HVAB Horeca Makelaardij


Website
http://www.hvab.nl


Telefoon
072-5090770

Over deze aanbieder
Wij zijn als gespecialiseerd horecamakelaar te vinden door heel Noord-Holland en Flevoland, inclusief groot Amsterdam. Wij kunnen u helpen met de aankoop, verkoop, verhuur of met taxaties van horecabedrijven, wij werken op basis van: NO–CURE – NO PAY.


René Manten

Reageer nu!