Ter overname aangeboden lunchroom/broodjeszaak Haarlem

Houtplein 2
Haarlem
Provincie Noord-holland


Huur: € 3.000,- per maand
Exploitatie: € 29.500,--


« Ga terug naar overzicht

Te koop aangeboden bij Horecawinkelmakelaars: Op een uitstekende zichtlocatie gelegen lunchroom/broodjeszaak tegen de rand van de Haarlemse binnenstad in loop c/q het verlengde van de Grote Houtstraat.

Gelegen aan de zuidkant van het centrum van Haarlem aan het Houtplein. Een van de hoofdroutes door het centrum ligt voor het gebouw. Goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Voor de deur stoppen nagenoeg alle lokale en regionale buslijnen. Het NS-Station Haarlem ligt op ca. 15 minuten loopafstand.
Grote parkeergarage ‘Houtplein’ op 100 mrt. afstand.

In Haarlem worden diverse activiteiten gehouden, naast jaarlijks terugkerende grote en kleine evenementen is Haarlem ook bekend van kunstexposities, bevrijdingspop, monumentendagen, Haarlem Culinair en allerlei andere evenementen.

De zaak is gelegen op de begane grond met een totaal oppervlak van z’n 170 m2, verdeeld over een zitgedeelte (ca. 83 m2), een bak c/q uitgifte ruimte (ca. 15 m2), dames en heren toilet, voorbereidingskeuken (ca. 18 m2), vriescel (ca. 15 m2), magazijn (ca. 20 m2), kantoor (ca. 5 m2) en een personeelstoilet.
Binnen zijn er momenteel 20 zitplaatsen en op het terras 4 zitplaatsen.

De huidige ondernemer exploiteert deze modern en sfeervol ingerichte zaak nu al z’n 7 jaar, maar moet om gezondheidsredenen stoppen en daarom is dit een unieke kans voor een starter of een al meer ervaren ondernemer om dit kant en klare bedrijf voort te zetten.
De onderneming heeft in de 7 jaar van z’n bestaan met haar eerlijke en heerlijke producten een uitstekende naam opgebouwd, dat zich ook laat vertalen in het groeiende aantal catering- en bezorgopdrachten.

Er zijn geen verplichtingen en er behoeft geen personeel overgenomen te worden.

Het bedrijf is startklaar, u hoeft alleen maar de sleutel om te draaien om te starten.
Huidige eigenaar is enthousiast bereid de overname optimaal te begeleiden.
De kunst aan de muren behoort toe aan exposerende kunstenaars en is dus niet bij de overname inbegrepen.

De huidige openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 16.30 uur, zaterdag van 9 uur tot 16.30 uur.

De huur bedraagt ca. € 3.000,– (excl. B.T.W.) per maand. (De exacte huurprijs wordt in overleg met verhuurder vastgesteld).
Huur waarborgsom 3x maandhuur.
Vraagprijs overname inventaris/goodwill € 29.500,-.

Voor meer informatie en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Horecawinkelmakelaars, tel. 0630230414.

Wanneer u het bedrijf incognito bezoekt, is het vanzelfsprekend dat u de exploitant en/of het personeel (of de leveranciers) niet persoonlijk aanspreekt c.q. benadert.

Objectkenmerk
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Ontroerend Goed
Huur - Ontroerend Goed € 3.000,- per maand
Vraagprijs - Exploitatie € 29.500,--
Aangeboden sinds 12 juli 2019
   
Indeling van het bedrijf
Indeling
Bouwjaar opstal
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Aanbieder

Makelaar
HorecaWinkelMakelaars


Website
http://horecawinkelmakelaars.nl


Telefoon
023-5409727 - 0630230414

Over deze aanbieder
Horecawinkelmakelaars zijn zeer ervaren makelaars en actief door heel Nederland. Wij werken op basis van no-cure no-pay en kunnen u van dienst zijn bij verkoop, aankoop, verhuur, huur, huuraanpassing, waardebepaling van uw bedrijf en kunnen u adviseren bij uw bedrijfsvoering.


HorecaWinkelMakelaars

Reageer nu!