Horeca/-winkelruimte in badplaats Sint Maartenszee

Zeeweg 79 en 83
Sint Maartensvlotbrug
Provincie Noord-holland


Huur: € 1.185,- vrij van btw


« Ga terug naar overzicht

Te huur aangeboden door HVAB Horecamakelaardij: Horeca/-winkelruimte op een strategische locatie in Sint Maartenszee aan de Noord-Hollandse kust op loopafstand van de duinen en het strand.

Klik hier voor meer foto’s en informatie

Type Horeca:   
Horeca/-winkelruimte

Soort/locatie:
Huurpand, gelegen in een recreatiegebied op c.a. 10 minuten lopen van het strand.

Plaats/ Regio:
In de badplaats Sint-Maartenszee op circa 1000 meter van de Noord-Hollandse kust. Het pand ligt naast de N502, de verbinding tussen o.a. Petten, Sint-Maartenszee, Callantsoog, Julianadorp en Den Helder.

Huur per maand:
€ 1.185, – per maand vrij van BTW.

Overname bedrijfsinventaris
In overleg! Dit pand is compleet ingericht als cafetaria-viszaak (zie foto’s, dit is de huidige staat). Het is mogelijk deze bedrijfsinventaris over te nemen. Er is onder andere een hoogwaardige oven/bakwand, verkoopbalie/-vitrine, spoelkeuken en ijsmachine. De keukenapparatuur is compleet, neem voor meer informatie en prijzen contact op met ons kantoor.

Omschrijving object:
Horeca/-winkelruimte met zonneterras gelegen aan de Noord-Hollandse kust in Badplaats Sint-Maartenszee. De ruimtes zijn een perfecte locatie voor een brasserie, eetcafé en/-of restaurant.

Het betreft een strategisch gelegen hoekpand aan de winkelpromenade, gevestigd tussen het parkeerterrein, de Goudvis en de strandopgang in. De Promenade is gericht op toerisme, dagjesmensen, bewoners en gasten van de omringende vakantieparken. Achter de winkels ligt een groot parkeerterrein voor circa 300 auto’s die hier gratis kunnen parkeren.

In deze recreatieve omgeving bevinden zich diverse campings en bungalowparken alsmede Attractiepark De Goudvis (degoudvis.eu) en ECN. De locatie is goed bereikbaar voor snelverkeer, fietsers en wandelaars. Voor en naast het pand zijn er terrasmogelijkheden.

Indeling van het bedrijf:
Het pand is gelegen op de begane grond. Er zijn twee achteringangen, drie ruime openslaande deuren, verkoopbalie, gescheiden toiletgroepen, CV-installatie en een alarm.

Bedrijfsoppervlakte en uitbreiding:
C.a. 130m2, eventueel uit te breiden met nog eens 65m2.  De naast gelegen winkel/-horecaruimte (Zeeweg 75) staat momenteel leeg, het is mogelijk deze erbij te huren. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

Bestemming:
Veel mogelijkheden vanuit het bestemmingsplan. Het vigerende bestemmingsplan is Buitengebied Zijpe vastgesteld op 18 mei 2016 met als bestemming Recreatie – Verblijfsrecreatie 3 en een functieaanduiding “dienstverlening”.  Lees meer via Gebiedsvisie.

Gebiedsontwikkelingen:
Dit gebied is volop in ontwikkeling met steun van Europese subsidies. Er liggen grote plannen voor de bouw van appartementencomplexen en een groot hotel.

Borgsom:
Drie maanden borg.

Overname personeel:
Nee

Terras:
Ruim zonneterras rondom het pand.

Parkeerruimte:
Gratis parkeren achter de winkels voor circa 300 auto’s

Neem direct contact op via 072-509 0770 voor meer informatie of kom direct met HVAB Horecamakelaardij in contact via het contactformulier.

Objectkenmerk VMH5-2260
   
Regio
Regio De Noord-Hollandse kust
   
Overdracht
Vraagprijs - Ontroerend Goed
Huur - Ontroerend Goed € 1.185,- vrij van btw
Vraagprijs - Exploitatie
Aangeboden sinds 3 januari 2021
   
Indeling van het bedrijf
Indeling
Bouwjaar opstal
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Aanbieder

Makelaar
HVAB Horeca Makelaardij


Website
http://www.hvab.nl


Telefoon
072-5090770

Over deze aanbieder
Wij zijn als gespecialiseerd horecamakelaar te vinden door heel Noord-Holland en Flevoland, inclusief groot Amsterdam. Wij kunnen u helpen met de aankoop, verkoop, verhuur of met taxaties van horecabedrijven, wij werken op basis van: NO–CURE – NO PAY.


René Manten

Reageer nu!