Warm ingericht café restaurant in Vlaardingen te koop

Hoogstraat 21
Vlaardingen
Provincie Zuid-holland


VERKOCHT


« Ga terug naar overzicht

Bierlokaal Antonius is een mooi warm ingericht café restaurant waar bieren gecombineerd worden met een heerlijke gerechten. De onderneming heeft 170 m2 oppervlakte met 80 ruime zitplaatsen en een klassieke grote bar. De keuken is netjes en geschikt voor het voeren van een uitgebreide menukaart. Voor de gevel is er een gezellig terras met 32 stoelen en 8 tafels tegenover de Lucaskerk.
In de huurprijs van € 2.100,- is ook een bovenwoning opgenomen, deze is op dit moment verhuurd voor € 720,- all in. Indien nodig kan deze woning bij verkoop leeg op worden geleverd.

In de directe omgeving zijn er de afgelopen jaren veel nieuwbouw woningen opgeleverd in het hogere segment. Vlaardingen is een gemeente dichtbij Rotterdam met 72.000 inwoners, Bierlokaal Antonius zit aan de rand van het centrum op de Hoogstraat vlakbij de Aeolus molen en het Buizengat.

De onderneming draait een flinke omzet met een goed resultaat, een koper kan deze omzet nog verder uitbouwen door de openingstijden en dagen te verruimen.
Op dit moment is Bierlokaal Antonius van woensdag t/m zondag geopend vanaf 16.00 in de middag. De gemeente Vlaardingen heeft in het horecaconcentratiegebied volgens hun website de volgende maximale openingstijden: “Restaurants op zondag tot en met donderdag tot 01.00 uur en op vrijdag en zaterdag tot 02.00 uur. Cafés in het horecaconcentratiegebied op vrijdag en zaterdag tot 04.00 uur.”

• Vraagprijs: Op aanvraag
• Huur: inclusief woning € 2.100,- per maand
• Omzetindicatie: € 450.000,- per jaar

Mocht u na het lezen van deze advertentie interesse hebben in dit horeca bedrijf neem dan voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen vrijblijvend contact op met Rik Hendriks op 06-8300428 of via rik@dehorecatussenpersoon.nl

Objectkenmerk 3021
   
Regio
Regio Rotterdam
   
Overdracht
Vraagprijs - Ontroerend Goed
Huur - Ontroerend Goed € 2.100 per maand
Vraagprijs - Exploitatie € op aanvraag
Aangeboden sinds 26 juni 2017
   
Indeling van het bedrijf
Indeling
Bouwjaar opstal
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Aanbieder

Makelaar
De Horecatussenpersoon


Website
http://www.dehorecatussenpersoon.nl


Telefoon
06-83900428

Over deze aanbieder
"De Horecatussenpersoon is de sparringpartner voor Horeca ondernemers die vooruit willen met hun Horeca bedrijf of willen starten als Horeca ondernemer. De Horecatussenpersoon kan u onder andere bijstaan als aan -of verkopend Horecamakelaar, voor u onderhandelen bij uw leveranciers, bemiddelen bij zakelijke conflicten of begeleiden bij de start van een nieuwe onderneming."


Rik Hendriks

Reageer nu!