EEN KOOPJE IN ZEIST: WOK2WAY


Zeist
Provincie Utrecht


Huur: € 750


« Ga terug naar overzicht

TER OVERNAME WOK2WAY IN ZEIST

Per direct wegens omstandigheden een leuk bedrijf voor een starter. In alle opzichten is het een leuk bedrijf: Leuk ingericht voor een leuk prijsje. Het bedrijf is vrij nieuw. Het bestaat als wok nog maar een jaar. De juiste ondernemer kan op termijn hier goud verdienen.

GEGEVENS:

-Huur: € 750,- per maand. ZEER LAGE HUUR.

-Omzet: het bedrijf is nieuw en de omzet is stijgende. Op dit moment maakt het bedrijf ruim € 5.000,- per maand.  Met de lage huur is het bedrijf voor de juiste ondernemer nu al rendabel.

-Bezorging en afhaal.

-Openingstijden: 14.00 tot 22.00 uur

-Vraagprijs: Bieden boven de € 13.000,-

DISCLAIMER:

Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

SCHRIFTELIJKHEIDSVEREISTE :

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas ná ondertekening

Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’

Objectkenmerk
   
Regio
Regio
   
Overdracht
Vraagprijs - Ontroerend Goed
Huur - Ontroerend Goed € 750
Vraagprijs - Exploitatie
Aangeboden sinds 26 november 2018
   
Indeling van het bedrijf
Indeling
Bouwjaar opstal
   
Disclaimer Alle informatie onder voorbehoud van juistheid.


Aanbieder

Makelaar
UWhorecamakelaar


Website
http://www.uwhorecamakelaar.nl


Over deze aanbieder


Kasra Sahaf

Reageer nu!